Könyvtárunk

Tisztelt látogató!

Lehetőség nyílt online könyvek keresésére, ha tudjuk a könyv címét vagy szerzőjét könnyedén leellenőrizhetjük, hogy könyvtárunk rendelkezik-e azzal a könyvel.

A program neve Szirén.
A Szirén egy magyarországi licenszen alapuló integrált könyvtári rendszer, mellyet számos vajdasági könyvtár alkalmaz köztük mi is.Ezen a rendszeren keresztül bármelyik könyvet megkereshetik, hogy meg van-e az adott
könyvtárnak.További információkat a Szirén rendszerrel kapcsolatban a www.sziren.com weboldalon találhatnak.
A mi könyvtárunk Zentán mintegy 8652 db könyvel rendelkezik különböző témájúakkal legyen az állattenyésztés,kertészet,szőlészet és borászat, dísznövénytermesztés, gyógynövénytermesztés, gyümölcstermesztés, zöldségtermesztés, növényvédelem, szántóföldi növénytermesztés, hagyományaink, környezetvédelem, kémia, növénytan, agrárgazdaságtan, talaj és földműveléstan, géptan; kőlönböző szótáraink is vannak.

A kinálat évről évre bővül mivel folyamatosan vásárolunk különböző kiadóktól mint pl.a budapesti Mezőgazda Kiadó,Agoinform Kiadó, Akadémiai Kiadó, de rendelkezünk hazai kiadók mint pl. az újvidéki Atlantis Kiadó, Free Media Kiadó, Forum Kiadó könyveivel is.

A következő folyóiratokkal büszkélkedhetünk: Agrofórum, Kertészet és Szőlészet,Kertbarát Magazin,Kistermelők Lapja,Gabona Kutató Híradó,Jó Gazda stb.

A támogatóink az Oktatási és Kultúrális Minisztérium, a szegedi Gabonakutató Kft., a zentai Önkormányzat.

Könyvtárunkban lehetőség nyílik a gyakorlásra,olvasásra,internetezésre.

A nyitvatartási idő és elérhetőség

KERESÉS

A lenti ábra szerint kérnénk hogy állítsák be az első két legördülő menüt:

Az elsőben Egyetemek,főiskolák

a másikban Zenta: Kertészek Egyesülete [1701]

konyvtar-kereses