Vidékfejlesztési agrármérnöki MSc

A vidékfejlesztő és agrármérnök képzés mindenekelőtt agrár, gazdasági, menedzsment, vidékszociológiai, valamint területfejlesztési ismeretekre építve a fenntartható fejlődés és a vidéki térségek mai problémáinak megértésére, a fejlesztések lehetséges irányainak meghatározásában való közreműködésre, a konkrét fejlesztési programok megfogalmazására, azok megvalósításának menedzselésére és a folyamatok monitoringjának végzésére lesz alkalmas.

A széleskörű menedzsment- és vidékfejlesztési megalapozás kiváló lehetőséget teremt egyrészt a különböző munkakörülményekben történő ismeret adaptálásra, másrészt a specializáció révén egy-egy területen történő intenzív elmélyülésre.

Munkahelyként a saját és társas vállalkozások, szövetkezetek, pénzintézetek, biztosítótársaságok, önkormányzatok, a szakigazgatás hivatalai, szaktanácsadó szervezetek határozhatók meg, ahol a fenti tevékenységeket alapvetően közép és felsőszintű vezetői beosztásban képesek ellátni. Ezeket a képességeket az uniós programok – ide értve a Nemzeti Fejlesztési Tervet – megvalósítása során is kiválóan lehet kamatoztatni.
A jelentkezéshez és a beiratkozáshoz szükséges dokumentumokat az érdeklődők megkaphatják Zentán, a képzés színhelyén.

Beadandó dokumentumok:

  • Érettségi diploma fénymásolata
  • A felsőfokú diploma fénymásolata
  • A szerbiai igazolvány/útlevél fénymásolata
  • 3 db útlevél nagyságú világos hátterű fénykép
  • Kitöltött Jelentkezési lap

A fénymásolt dokumentumok eredeti példányát kérjük bemutatásra!

A jelentkezésről érdeklődhetnek: Zentán a Konzultációs Központban (Posta utca 18. – I. emelet): Döme Zoltánnál és Lengyel László tagozatvezetőnél.

Bővebb információ: http://gtk.szie.hu/kepzesek/mesterkepzes/videkfejlesztesi-agrarmernoki-msc