Zenta Város Napi Hagyományos Virágkötészeti Verseny 2015.09.12.

2015. szeptember 12-én a Zentai Kertészek Egyesülete szervezésében megrendezésre került a már hagyományossá vált Zenta Város Napi Virágkötészeti verseny. Az idei évben is a virágkötők legnagyobb része a Magyarkanizsai Beszédes József Mezőgazdasági és Műszaki Iskolaközpontból, a zentai Szivárvány és Százszorszép Óvodából illetve a Budapesti Curvinus Egyetem Kertésztudományi Kar Zentai Kihelyezett Tagozatról érkezett. Köszönjük az óvónőknek és a kisérőtanároknak az ösztönzést és a részvételt, név szerint Tokodi Angélának, Zsoldos Kornéliának, Győri Takács Melindának, Mancfeld Ottíliának, Szorcsik Líviának illetve Berec Ágotának és Papp Mónikának.

Így az idei évben 35 versenyző készítette el alkotását “őszi asztaldísz” témában, amit a zsűri kettő kategóriában értékelt s melynek eredményeképpen a díjazottak listája a következő:

Ifjúsági kategória:

  1. Rekecki Katalin
  2. Demus Natália
  3. Iván Anetta

Felnőtt kategória:

  1. Simon Rózsa
  2. Kamrás Leona
  3. Pósa Anikó

A zsűri tagjai Majoros Nyilas Erzsébet, Szilár Hevér Mária és Szorcsik Lívia voltak. Köszönjük a részvételt minden lelkes virágkötőnek, a zsűri tagjainak és minden kedves résztvevőnek.

Képek megtekintése